Atėnų „Panathinaikos“ komandai antradienio išvykos rungtynėse su Kauno „Žalgriu“ negalės padėti gynėjas Nemanja Nedovičius. Anot SDNA.gr pranešimo, 30-metis serbas iš rikiuotės iškrito dėl neįvardijamos virusinės infekcijos.

Krepšininkas keletą savaičių nerungtyniavo dėl šlaunies traumos, o savaitgalį jau buvo grįžęs į aikštę Graikijos čempionao rungtynėse su Atėnų AEK, per kurias pelnė 5 taškus.

Eurolygoje per 8 sužaistas rungtynes jis vidutiniškai rinko po 8,3 taško ir atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jau minėtą AEK klubą sekmadienį labai išgąsdino kitas buvęs „Ryto“ krepšininkas Stevanas Jelovacas. 32-ejų metų 208 cm ūgio serbas treniruotės metu pasijuto blogai, ėmė alpti bei buvo išvežtas tiesiai į vieną iš Atėnų ligoninių.

Anot klubui artimų šaltinių, krepšininką galėjo ištikti insultas, tačiau kol kas oficialių žinių iš AEK pusės apie serbo sveikatos būklę nėra. Anot žiniasklaidos pranešimų, sportininko gyvybei pavojus negresia.

Spalio pabaigoje kojos traumą patyręs S. Jelovacas blogai pasijuto ne komandinės, bet asmeninės treniruotės metu – atlikdamas reabilitacinius pratimus.

Šį sezoną per dvejas sužaistas rungtynes S. Jelovacas Čempionų lygoje pelnė vidutiniškai po 16 taškų.

Vilniaus komandoje S. Jelovacas žaidė 2013-2014 m., o N. Nedovičius sostinės ekipai atstovavo kiek anksčiau – 2012-2013 m. sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)