„Twitter“ paskyroje Sonny Weemsas jautriai sureagavo į kaltinimus galimai vartojant narkotikus ir net papasakojo, kad dėl minėto testo jo sūnus oro uoste išgyveno siaubą.

„Niekada nevartojau narkotikų gyvenime. NBA lygoje nė vienas iš trijų darytų narkotikų testų nebuvo teigiamas. Čia buvau uždarytas patalpoje nuo 18.00 val. iki 00.30 val. ir pripildžiau aštuonis talpas šlapimo. Tačiau man pasakė, kad jis atskiestas vandeniu. Jie davė man gerti vandens, kad pagreitintų procesą.

Pranešimai, kad vartojau narkotikus ar atsisakiau duoti mėginį – melas. Mano trejų metų sūnus Alenas laukė manęs išsigandęs oro uoste nuo 21.00 iki 1.00 val. Jis dar net nekalba angliškai ir laukė manęs išsigandęs. Myliu „Maccabi“, myliu fanus, noriu čia būti, noriu čia laimėti čempionatus.“

Izraelio žiniasklaida taip pat užsimena, kad minėtą narkotikų testą sutiko padaryti kiti du S. Weemso bendraklubiai Galas Mekelas ir Victoras Ruddas.

S. Weemsas yra antras pagal rezultatyvumą žaidėjas „Maccabi“ ekipoje. 2011-2012 metų sezoną Kauno „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs puolėjas vidutiniškai per rungtynes Eurolyje pelno 11,6 taško, atkovoja 3,3 kamuolio ir atlieka 3,4 perdavimo. Rezultatyviau už jį žaidžia tik Andrew Goudelockas – 16,8 taško.

Neseniai prie „Maccabi“ vairo stojęs latvis Ainas Bagatskis mėgina gelbėti komandos sezoną. Kol kas daugkartiniai Izraelio čempionai su 7 pergalėmis ir 13 pralaimėjimų rikiuojasi 14-oje vietoje 16-os Eurolygos komandų turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)