Praėjusio sezono Eurolygos pirmosios simbolinės komandos žaidėju pripažintas K. Pangosas CSKA marškinėlius pagal pasirašytą kontraktą vilkės iki 2024 metų vasaros.

NBA karjera K. Pangosui nesusiklostė – įžaidėjas „Cavaliers“ ekipoje vidutiniškai pelnė 1,7 taško ir atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo per 23 šio sezono rungtynes. Vėliau buvo deleguotas į Klivlando komandos G lygą.

Po dviejų sezonų Kauno „Žalgiryje“ kanadietis atstovavo „Barcelona“ ekipai, o praėjusį sezoną spindėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje.

2020-2021 metų sezoną jis vidutiniškai per 39 Eurolygos rungtynes rinko 13,5 taško ir atliko 6,7 rezultatyvaus perdavimo. Atkrintamųjų varžybų serijoje su „Barcelona“ jo statistika dar „ūgtelėjo“ – 16,2 taško ir 7,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Su „Zenit“ Vieningoje lygoje jis laimėjo reguliarųjį sezoną.

„Esu dėkingas už galimybę prisidėti prie tokio garsaus klubo kaip CSKA, – sakė K. Pangosas. – Nekantrauju padėti laimėti čempionų titulą ir pasiekti visus tikslus.“

„Labai laukiame atvykstant Kevino Pangoso. Jis žino, kad norėjome jo ir anksčiau. Tačiau geriau vėliau nei niekada, – sakė CSKA stratgas Dimitris Itoudis. – Kevinas turi krepšinio išminties, žinių ir patirtis, moka kurti. Jis yra geros sportinės formos. Padėsime jam kaip įmanoma greičiau prisitaikyti ir įvesti į komandos sistemą.“

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)