Antradienį apie Milano klubo ir Z. LeDay išsiskyrimą pranešta oficialiai. Anot Eurohoops pranešimo, susidomėjimą krepšininku iš karto išreiškė keletas Eurolygos klubų – „Olimpia Armani“ atsisveikinimas su Z. LeDay laikomas dideliu siurprizu.

Praėjusį sezoną amerikietis buvo vienas iš „Olimpia Armani“ vedlių, padėjusių ekipai pirmą kartą per 29 metus nukeliauti iki finalo ketverto. Turnyre jis vidutiniškai rinko po 10 taškų ir atkovojo po 4,5 kamuolio, Eurolygos ketvirtfianlio pirmose rungtynėse būtent jis paskutinę sekundę išplėšė pergalę Italijos ekipai rungtynėse su Miuncheno „Bayern“.

Informuojama, kad sprendimą išsiskirti su Z. LeDay Milano klubas priėmė tikėdamasis pasirašyti sutartį su tos pačios pozicijos žaidėju – iš NBA į Eurolygą sugrįžti planuojančiu 30-mečiu Nicolo Melli.

NBA lygoje italas praleido keletą sezonų, atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Dalaso „Mavericks“ komandoms.

Milano „Olimpia“ gretose N. Melli yra žaidęs 2010-2015 m., vėliau jis vilkėjo Bambergo „Brose“ ir Stambulo „Fenerbahče“ marškinėlius.

NBA lygoje N. Melli vaidmuo buvo ganėtinai epizodinis.

Primename, kad Z. LeDay „Žalgirio“ gretose žaidė 2019-2020 m. sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)