Ketvirtadienį paskelbta, kad italo Andrea Trinchieri treniruojama komanda atsisveikina su puolėju Malcolmu Thomasu ir ispanų Saragosos „Casademont“ ekipai skolina atakuojantį gynėją T. J. Bray'ų.

Savo ruožtu savo gretas „Bayern“ pildo kitais dviem amerikiečiais. Į Miuncheno komandos gretas atvyksta Eurolygos veteranas, 34-erių metų 206 cm ūgio „sunkusis kraštas“ Jamesas Gistas. Jis į Vokietiją atkeliauja šį sezoną neturėjęs žaidimo praktikos profesionaliame klube, paskutine jo komanda Eurolygoje buvo Belgrado „Crvena Zvezda“.

Taip pat į Miuncheną keliasi 31-erių gynėjas D.J. Seeley, 2018-2019 m. sezoną praleidęs Vilniaus „Ryto“ ekipoje. Amerikietis jau antrą sezoną gynė „Casademont“ ekipos garbę Ispanijoje, amerikietį „Bayern“ išsinuomavo iki sezono pabaigos.

Ispanijos čempionate šį sezoną per 11 sužaistų rungtynių D.J. Seeley vidutiniškai pelnė po 13,1 taško.

Eurolygoje Miuncheno ekipa su 7 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais užima 4-ąją turnyro lentelės vietą.

Kauno „Žalgiris“ su „Bayern“ susitiks švenčių išvakarėse – Vokietijos komanda gruodžio 23-ąją viešės Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)