Kauno „Žalgiris“ stumia blogųjų rekordų ribas Eurolygoje – pralaimėjo visas 8 šio sezono rungtynes ir rikiuojasi paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

To neapsikentę žalgiriečių sirgaliai asmeniškai žaidėjų klausė, kas atsitiko, kad pergalių deivė taip ilgai nesilanko Kauno komandos rūbinėje.

Labai reiklūs sirgaliai nebuvo ir daugiau klausėsi nei kalbėjo. Ir sustabdę žalgiriečius koridoriuje ilgai jų neužlaikė – viso labo gerą minutę.

„Dabar – š*dinas laikotarpis. Mes dirbame, bet rezultatų nesimato. Žinau, kad nesimato. Reikia kantrybės ir mums. Patikėkit, mes tikrai ne atsisėdę ir kojas sumerkę į baseiną“, – fanus ramino veteranas Mantas Kalnietis.

Sunkioje situacijoje atsidūrusiam ir pergalių alkstančiam „Žalgiriui“ stiprybės įkvėpti pasišovė buvęs Lietuvos čempionų vyriausiasis treneris J. Plaza. Šiuo metu ispanų „Real Betis“ treniruojantis strategas interneto erdvėje paliko tokią žinutę:

„Aš tave pažįstu, su 16 000 sirgalių tribūnose ir tavo pasididžiavimu neįmanoma pasiduoti! Kovok toliau!“

Pabaigoje vietoje parašo pridėjęs „Coach Plaza“ ir ikonėlę su Lietuvos vėliava treneris prie „Žalgirio“ vairo stovėjo 2012-2013 metų sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)