A. Hanga 2020-2021 metų Eurolygos sezoną vidutiniškai pelnė 4,6 taško, atkovojo 2,2 kamuolio ir atliko 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Ispanijos pirmenybėse jo statistika atitinkamai 5,5 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvūs perdavimai. Eurolygoje su katalonais jis pasiekė finalą, o Ispanijoje – tapo čempionu.

Madrido „Real“ vengrui bus penktoji komanda jo karjeroje. Prieš tai jis rungtyniavo „Albacomp“, „Manresa“, „Baskonia“ ir „Barcelona“ ekipose.

Savo ruožtu Graikijos čempionai pratęsė sutartį su savo lyderiu Nemanja Nedovičiumi. Serbas vilkės Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius dar dvejus metus.

N. Nedovičius 2020-2021 metų sezone vidutiniškai per rungtynes pelnė 16 taškų ir atliko 3,7 rezultatyvaus perdavimo. Graikijos čempionate – atitinkamai 14,8 taško ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Su „Panathinaikos“ serbas laimėjo Graikijos čempionatą ir šalies taurę.

Kita Eurolygos komanda, kurioje žaidžia Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, Vitorijos „Baskonia“, paskelbė, kad pasiekė susitarimą su Mattu Costello.

Trejų metų sutartį su klubu pasirašęs 27 metų 208 cm ūgio M. Costello paskutinius dvejus metus atstovavo „Gran Canaria“ ekipai. Ispanijoje amerikietis vidutiniškai per rungtynes pelnė 12,2 taško, atkovojo 5,8 kamuolio ir atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)