„Ir nekalbu apie prastus žaidėjus. Manau, ir lygos žvaigždės gali atsidurti Europoje. Žaidėjai pareiškė, kad nori žaisti. Tai yra viena. Antra - jie nori treniruotis, o treniruotis individualiai ne visi prisiverčia. Europa, apskritai užsienis būtų puiki vieta šiems krepšininkams. Juolab, kad tebevyraujantys vėjai teigia, kad NBA lokautas užtruks“, - teigia H. Rudoy'us.

Geriausiems pasaulio krepšininkams atstovaujantis H. Rodoy'us yra įsitikinęs, kad NBA lokautas bus naudingas ir Europos krepšiniui.

„Daugeliu aspektų - tai naudinga. Ir finansine prasme ir tuo, kad klubai žinomus pasaulyje žaidėjus gali naudoti savo rinkodaros tikslais. Jie turi tai mokėti daryti. Dabar žaidėjai laukia. Jie palauks dar mėnesį, bet krepšininkai yra sutverti žaisti, o ne spoksoti, kaip tai daro jų draugai kitame žemyne“, - pareiškė H. Rudoy'us.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją