Jame – keturi NBA žaidėjai (Dennisas Schroderis, Danielis Theisas, Moritzas Wagneris ir Franzas Wagneris) bei buvęs žalgirietis Nielsas Giffey'us, tačiau trūksta puolimą praplėsti galinčių Dalaso „Mavericks“ aukštaūgio Maxi Klebero ir Isaiah Hartensteino iš Niujorko „Knicks“.

B grupėje, kurios batalijos vyks Kelne, be lietuvių ir vokiečių, taip pat kausis Slovėnija, Prancūzija, Bosnija ir Hercegovina ir Vengrija.

Vokietijos rinktinės kandidatai: Robinas Benzingas, Maodo Lo, Danielis Theisas, Jonas Wohlfarthas-Bottermannas, Nielsas Giffey'us, Andreasas Obstas, Johannesas Theimannas, Justusas Hollatzas, Kennethas Ogbe, Johannesas Voigtmannas, Davidas Krameris, Dennisas Schroderis, Franzas Wagneris, Leonas Kratzeris, Christianas Sengfelderis, Moritzas Wagneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją