Serbijos klubas sudarė kontraktą su NBA patirties turinčiu Samardo Samuelsu, kuris informaciją apie šį sandorį patvirtino savo socialinio tinklalapio „Instagram“ paskyroje.

„Serbija, aš atvykstu“, – rašė 28 metų 206 cm ūgio krepšininkas, kuris praėjusį sezoną pradėjo Kinijoje, o baigė Brindizio „Enel“ klube Italijoje.

Iš Jamaikos kilęs aukštaūgis praeityje yra atstovavęs tokioms komandoms kaip Klivlando „Cavaliers“, Jeruzalės „Hapoel“, Milano „Emporio Armani“ ar „Barcelona“.

Per savo karjerą S. Samuelsas yra sužaidęs 109 rungtynes NBA lygoje, per kurias jis vidutiniškai pelnydavo po 5,9 taško ir atkovodavo po 3,4 kamuolio.

Eurolygoje puolėjas yra sužaidęs 48 mačus, per kuriuos jis vidutiniškai įmesdavo po 11,3 taško bei sugriebdavo po 4,6 atšokusio kamuolio.

„Partizan“ pirmajame Europos taurės ture 85:111 neturėjo šansų prieš Berlyno ALBA krepšininkus. „Lietuvos rytas“ tuo metu 83:93 neprilygo Bilbao „Retabet“.

Serbia 🇷🇸 here we come 🏀🇯🇲😅🍭

A post shared by Samardo Samuels (@warrior024) on Oct 14, 2017 at 11:03am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)