Dvikovos pradžioje Latvijos komanda spurtavo ir išsiveržė į priekį 14 taškų (25:11), tačiau svečiai sugebėjo išlyginti rungtynes ir atkakli kova vyko iki pat pabaigos.

Likus žaisti 12 sek. VEF pirmavo 75:73. Jean-Baptiste'as Maille'as pataikė vieną baudos metimą iš dviejų, o po antrojo netaiklaus metimo kamuolį atkovoję SIG krepšininkai savo auksinės progos neišleido iš rankų.

Rungtynių herojumi tapo paskutinę sekundę tritaškį į aikštės šeimininkų krepšį smeigęs B. Colsonas. Pastarojo sąskaitoje iš viso 15 taškų ir 7 atkovoti kamuoliai.


Rezultatyviau už jį žaidė tik DeAndre Lansdowne'as, kuris pelnė 26 taškus ir surinko 27 naudingumo balus.

VEF komandoje išsiskyrė Kristersas Zorikas ir Aigaras Škele, atitinkamai pelnę 17 ir 15 taškų.

Įspūdingai pergalę išplėšusi Strasbūro komanda antras E grupės rungtynes lapkričio 10 dieną žais su Vilniaus „Ryto“ krepšininkais.

Donaldo Kairio auklėtiniai FIBA Čempionų lygoje startavo pralaimėjimu – namie 88:106 nusileido „Peristeri“ krepšininkams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)