Prieš mėnesį Lenkijos klubas pranešė sudaręs sutartį su praėjusį sezoną „Žalgiryje“ neįsitvirtinusiu Martynu Sajumi, o rugpjūčio 1-ąją paskelbė, kad kitą sezoną ekipai atstovaus ir 193 cm ūgio 24-erių metų gynėjas iš Latvijos Kasparas Vecvagaras.

Praėjusį sezoną K. Vecvagaras rungtyniavo gimtojoje Rygoje, VEF komandoje, tačiau anksčiau net trejus metus (2013-2016) jis atstovavo „Žalgirio“ klubui ir tris kartus tapo Lietuvos čempionu.

K. Vecvagaras yra „Žalgirio“ krepšinio mokyklos auklėtinis.

„Tai jaunas, bet jau patyręs žaidėjas, turėjęs galimybių žaisti aukščiausiame lygyje. Savo gautas minutes „Žalgiryje“ krepšininkas išnaudodavo gerai, tačiau jo karjerą žlugdė traumos.

Visgi aš manau, kad Kasparas dar tikrai turi potencialo iš Ščecine vėl atgaivins savo karjerą, įrodydamas, kad yra vienas geriausių savo kartos gynėjų ne tik Latvijoje, bet ir Europoje“, – kalbėjo latvį treniruosiantis M. Budzinauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)