Į Vengrijos sostinę Lietuvos ekipa atskrido tiesiai iš Gdansko, kur liko treniruotis po ketvirtadienio pergalės prieš Lenkijos ekipą.

Lietuviai apsigyveno „Novotel“ viešbutyje.

Palaikyti jų į Vengriją atskrido įspūdinga kompanija: visa gausi Sabonio šeimyna – tėvai Arvydas ir Ingrida su sūnumis Tautvydu, Žygimantu bei dukra Aušrine, taip pat Jono Valančiūno žmona Eglė.

Iš atskiro autobusiuko išlipo visi Saboniai, dukra Aušrinė – su puokšte. Tokiu būdu Saboniai nusprendė paminėti 21-ąjį Aušrinės gimtadienį.

Primename, kad ketvirtadienį Gdanske vykusiame susitikime Lietuvos rinktinė 79:61 pranoko Lenkijos komandą ir iškovojo penktą pergalę iš eilės, o rezultatyviausias buvo Domantas Sabonis su 19 taškų.

Vienvaldė C grupės lyderė Lietuvos rinktinė jau yra užsitikrinusi vietą kitame varžybų etape, tačiau kiekviena pergalė yra svarbi dėl to, kad pirmojo etapo rezultatus komandos su savimi nusineš į antrąjį atrankos varžybų etapą, kur bus suformuota nauja šešių komandų grupė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)