Dalis šalies krepšinio bendruomenės akis į akį kovojo prieš Kobe Bryantą: akistatą su vienu geriausių visų laikų krepšininku puikiai pamena 2012-ųjų Lietuvos krepšinio rinktinės nariai – Londone mūsų šalies nacionalinė komanda A grupės kovose susitiko su JAV rinktine, kurios gretose buvo ir K. Bryantas.

Tame mače žaidė ir Šarūnas Jasikevičius, „Žalgirio“ strategas negalėjo patikėti žinia apie K. Bryanto žūtį.

„Iš tiesų nenoriu tuo tikėti... RIP KOBE“, – instagrame rašė Š. Jasikevičius.

Gruodžio viduryje dabartinis „Žalgirio“ strategas „Žalgirio“ tinklalaidėje prisipažino, kad žaidžiant NBA sunkiausia buvo apsiginti būtent nuo K. Bryanto metimų.

Jautria žinute pasidalijo buvęs rinktinės gynėjas Rimantas Kaukėnas.

„Negaliu patikėti... Vienas mano geriausių visų laikų žaidėjų, jo dukra ir dar kiti 7 žmonės žuvo sraigtasparnio avarijoje. O dieve! Pasaulį paliko vienas iš mano idealų! Ilsėkis ramybėje Kobe! Užuojauta šeimai ir jo draugams“, – jausminga žinute dalijosi R. Kaukėnas, jis su Kobe ant parketo buvo susitikęs Londono olimpinėse žaidynėse.

Tuo metu JAV ir Lietuva susitiko A grupės kovose, o rungtynes 99:94 laimėjo amerikiečiai.

Prisiminimais apie K. Bryantą pasidalijo broliai Lavrinovičiai, Martynas Pocius, Darius Songaila, Antanas Kavaliauskas bei kiti.

Primename, kad sekmadienį kartu su krepšininku žuvo ir dar aštuoni sraigtasparniu skridę žmonės. Tarp jų buvo ir trylikmetė atleto dukra Gianna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)