„Nebus jokių sunkumų, juk jie ten važiuoja žaisti krepšinio“ – lakoniškai rėžė vyriausiasis Ballas.

Būsimasis jaunųjų Kalifornijos talentų treneris Šeškus Prienų klube per pastarąjį dešimtmetį vadovavo tik vienam anglakalbiui krepšininkui – amerikiečiui Bradui Tinsley. Visgi legionerius Prienuose praleido tik kiek daugiau nei mėnesį.

Kiek anksčiau apie stratego anglų kalbos žinių sąlygojamą požiūrį į legionierius savo nuomonę pareiškė ir jaunesnysis dabartinio Vilniaus „Lietuvos Ryto“ legioneriaus Jimmy Barono brolis Billy, profesionalaus krepšininko karjerą pradėjęs pastarajame klube, prie jo vairo stovint dabartiniam „Vytauto“ strategui.

Amerikiečio teigimu, Šeškus per savo asistentą žaidėjui pranešė, jog nežada jam skirti daug žaidybinio laiko. Tokio sprendimo priežastis buvo paprasta – temperamentingasis strategas elementariai negalėjo su juo susikalbėti.

ESPN tinklalapio teigimu, LiAngelo ir LaMelo Ballai į Lietuvą turėtų atvykti sausio 4-ąją dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)