JAV krepšininkai devyniolikmetis LiAngelo ir šešiolikmetis LaMelo sutartį su Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda pasirašė pusei sezono. Jų atvykstant į Lietuvą laukiama sausio pradžioje.

„Gerai krepšinio pasaulyje žinomos žvaigždės ne tik praturtins „Vytauto“ komandą amerikietiško krepšinio patirtimi bei pakels žaidimo lygį, bet išgarsins, tiksliau, jau garsina Lietuvos vardą pasaulyje. Džiaugiuosi galėdamas prisidėti prie Lietuvos krepšinio pažangos. Rezultatų siekimas – tai bendra ir verslui, ir sportui, man tai artima ir suprantama, todėl, turėdamas galimybę, neatsisakau padėti siekiantiems tikslo“, – dėstė G. Žiemelis.

Rėmimo suma neatskleidžiama.

Gediminas Žiemelis

„Džiaugiamės sulaukę G. Žiemelio finansinio indėlio. Tai mūsų klubui tikrai vertinga parama. Neabejojame, kad krepšininkai Ball‘ai taps įkvepiančiu pavyzdžiu mūsų žaidėjams, sustiprins visą komandą ir prisidės prie aukštų rezultatų“, – komentavo „Vytauto“ klubo direktorius Adomas Kubilius.

Primename, kad G. Žiemelio įmonės remia ir Kauno „Žalgirio“ klubą.

Pranešime spaudai informuojama, kad įvairioms sporto šakoms G. Žiemelio skirta parama vien 2017 metais viršijo 450.000 eurų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)