„Kol kas vyksta derybos ir kol nėra sudėtų parašų, tol nieko pasakyti negaliu. Mus domina abu Lavrinovičiai. Neslėpsiu, kad Darjušą pažįstų geriau, nes su juo esu dirbęs „Žalgiryje“, – portalui krepsinis.net sakė G. Navikauskas.

Legioneriaus vieta Kijevo komandoje atsilaisvino šį savaitgalį, kuomet Turkijos komandai buvo parduotas amerikietis Leo Lysonas. Šiuo metu Ukrainos čempionų komandoje, kuri kitąmet rungtyniaus Eurolygoje, šiuo metu yra tik vienas vidurio puolėjas - kitas lietuvis Michailas Anisimovas.

D. Lavrinovičius praėjusį sezoną Eurolygoje žaisdavo po 20 minučių, pelnydavo 8,9 taško, sugriebdavo 3,8 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Jo brolis Kšištofas Eurolygoje ant parketo praleisdavo po 21 minutę, įmesdavo 8,5 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)