Rungtynėse, kuriose abi komandos vertėsi be NBA lygoje žaidžiančių savo lyderių, ryškiausiai spindėjo Malagos „Unicaja“ (Ispanija) klubo legionieriaus Kyle'o Wiltjero žvaigždė. Puolėjas pelnė 25 taškus ir atkovojo 7 kamuolius, broliai Philas ir Thomasas Scrubbai pridėjo atitinkamai 15 ir 14 taškų.

Buvusio Vilniaus „Lietuvos ryto“ stratego Aleksandro Petrovičiaus treniruojamų brazilų gretose išsiskyrė Marquinhosas (17 tšk.) ir Vitoras Benite (16 tšk.).

Antrą vietą F grupėje užimantys kanadiečiai (8 pergalės/2 pralaimėjimai) užsitikrino bilietą į planetos pirmenybes, laipteliu žemiau liekantiems brazilams (7/3) dėl jo ateinantį vasarį dar reikės pakonkuruoti su įkandin žengiančiais Dominikos respublikos atstovais (6/4).

Pogrupio lyderiais išlieka Venesuelos krepšininkai (9/1), kurie 77:76 palaužė Mergelių salas.

Į 2019 metų čempionatą jau pateko 18 rinktinių, įskaitant šeimininkus kinus ir Lietuvos nacionalinę komandą. Iš viso pirmenybėse pirmą kartą dalyvaus 32 ekipos.

Vietas pasaulio čempionate užsitikrinusios rinktinės

Europa: Lietuva, Ispanija, Turkija, Prancūzija, Čekija, Graikija, Vokietija.

Amerika: Argentina, JAV, Venesuela, Kanada.

Azija: Kinija (šeimininkė), Pietų Korėja, Naujoji Zelandija, Australija.

Afrika: Tunisas, Angola, Nigerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)