Lietuvos čempionai antroje mačo dalyje ėmė taip karšti graikų kailį, kad jų strategas, regis, pats ruošėsi išbėgti į aikštę, pamiršęs apie savo operuotą nugarą.

Ją priminė arbitras iš Ispanijos Emilio Perezas, kuris bėgdamas palei šoninę liniją nepastebėjo į aikštę išėjusio trenerio, su juo susidūrė ir parbloškė ant parketo lyg amerikietiškame futbole.

Po rungtynių D. Blattas eidamas akivaizdžiai šlubavo ir kentė skausmą.

„Teisėjas į mane atsimušė tikrai netyčia, tai aš pasitaikiau ne vietoje ir ne laiku. Žinoma, nuo to geriau nepasijaučiau. Senokai kas mane taip taranavo. Nieko, išgyvenau“, – epizodą komentavo 59-erių specialistas.

Kalbėdamas apie rungtynes, jis apgailestavo, jog „Olympiakos“ parako pakako tik dviem kėliniams.

„20 minučių puikaus žaidimo tokioje salėje pergalei neužtenka. Praradome discipliną, žaidimo organizaciją, ir už tai sumokėjome. Nereikia būti genijumi, kad suprastumei, ką reiškia, kai pirmoje pusėje neprarandi nė vieno kamuolio, o antroje – 16. Be abejonės, šias rungtynes pralaimėjome dėl gynėjų žaidimo“, – analizavo D. Blattas.

Perimetro grandyje Graikijos vicečempionams stigo traumuoto buvusio žalgiriečio Axelio Toupane'o.

„Jo tikrai trūko – dėl sugebėjimų ginantis, dėl to, kaip puikiai jis jaučiasi šioje arenoje. Bet Axelio nebuvo jau ne pirmose rungtynėse, turime prie to prisitaikyti“, – pasiteisinimų neieškojo D. Blattas.

Savo ruožtu, kauniečiams ketvirtadienį vis dar teko verstis be traumuoto kapitono Pauliaus Jankūno.

Po savaitės „Žalgiris“ lankys Eurolygos naujoką Miuncheno „Bayern“ (Vokietija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)