D. Blattas „True Player Group“ kompaniją dalijasi su kitu savininku Jeruzalės „Hapoel“ generaliniu vadybininku Idanu Avšalomu. Kompanijos sprendimą įsigyti pusę čekų klubo akcijų inicijavo Čekijos nacionalinės ekipos vyriausiasis treneris Ronenas Ginzburgas.

„Brno turi milžinišką potencialą, turtingą istoriją, daug žadančius talentus ir puikų trenerį Lubomirą Ruzicką. Papasakojau apie tai savo draugams Izraelyje ir jie mielai sutiko bendradarbiauti“, – klubo oficialiai interneto svetainei sakė R. Ginzburgas.

„Derybos vyko nuo praėjusių metų rudens ir džiaugiuosi, kad jos baigėsi sėkmingai. Mūsų bendras tikslas yra po truputį paversti klubą vienu geriausių ir leisti fanams juo didžiuotis. Norime, kad Brno komanda žaistų stipriausioje lygoje“, – sakė klubo generalinis vadybininkas Michalas Jimramovskis.

D. Blattas trenerio pareigas ėjo Pirėjo „Olympiakos“ komandoje, tačiau jo ir graikų ekipos keliai išsiskyrė, o iš D. Blatto stratego kėdę perėmė buvęs jo asistentas Kęstutis Kemzūra.

Per savo trenerio karjerą D. Blattas laimėjo Eurolygą, Europos taurę, o su Rusijos rinktine 2007 metais tapo Europos čempionu, 2012 metais – laimėjo olimpinių žaidynių sidabrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)