Sostinės klubas skelbia bilietų į ketvirtfinalį prekybos pradžią, kuriais kviečia pasirūpinti iš anksto ir taip padėti savo komandai patekti į stipriausiųjų ketvertą Europos taurėje.

Europos taurės „Last 16“ etapo G grupėje „Valencia“ klubas iškovojo visas šešias pergales ir užėmė pirmąją vietą grupėje.

Vilniaus „Ryto“ komanda pirmąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes žais kovo 5 dieną Valensijoje ir tuomet kovo 8-ajai sugrįš į „Siemens“ areną. Prireikus lemiamų, trečiųjų, serijos rungtynių, jos būtų žaidžiamos kovo 13 dieną Ispanijoje.

„Tai buvo puiku! Norėčiau tokio palaikymo kiekvienose rungtynėse. Jei turėtume jį kaskart, visada laimėtume,“ – po dvikovos džiaugėsi 21 tašką lemiamoje dvikovoje pelnęs D. J. Seeley.

Trečiadienį „Siemens“ arenoje Vilniaus sirgaliai pasiekė Europos taurės sezono lankomumo rekordą (8421), o ketvirtfinalio akistatoje su „Valencia“ tikimasi dar didesnio sirgalių antplūdžio.

Bilietus, kainuojančius nuo 6 eurų, „Ryto“ aistruoliai kviečiami įsigyti „Tiketoje“, kurie brangs artėjant susitikimo dienai. Rungtynėms galioja „Ryto“ narystės kortelės.

Primename, kad Europos taurės nugalėtojai iškovoja tiesioginį kelialapį į kito sezono Eurolygą.

Visos Europos taurės ketvirtfinalio poros:

Berlyno „Alba“ – Malagos „Unicaja“
Vilerbano „Asvel“ – Andoros „MoraBanc“
Valensijos „Basket“ – Vilniaus „Rytas“
Kazanės UNIKS – Krasnodaro „Lokomotiv“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)