Kauno ekipa šiame susitikime vertėsi be traumuotų Dee Bosto ir Martyno Sajaus, o taip pat ir be Pauliaus Jankūno, kuris rungtynių su Belgrado „Crvena Zvezda" pabaigoje susižeidė kirkšnį.

Geriausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo 23 naudingumo balus surinkęs Vasilije Micičius. Serbas pelnė 12 taškų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir 3 kamuolius perėmė.

Solidžiai pasirodė ir kapitono pareigas iš P. Jankūno perėmęs Artūras Milaknis, kuris pataikė 5 tritaškius iš 5 bei iš viso surinko 17 taškų.

Kauno ekipa dar penktadienio vakarą žaidė Eurolygos rungtynes, todėl šįkart daugiau šansų buvo suteikta jauniesiems krepšininkams.

Gytis Masiulis per 22 minutes pelnė 3 taškus ir atkovojo 4 kamuolius, o septyniolikmetis Martynas Arlauskas per 8 minutes pasižymėjo pelnydamas 2 taškus ir atkovodamas bei perimdamas po 1 kamuolį.


Šiauliečiai galingai pradėjo rungtynes ir atitrūko 10:0, tačiau tuomet šeimininkai atsakė spurtu 12:0 bei išsiveržė į priekį.

Antano Sireikos auklėtiniai pirmojo ketvirčio pabaigoje dar pirmavo 19:14, tačiau tuomet žalgiriečiai vėl spurtavo 12:0 bei išsiveržę į priekį 26:19 atgal nebesigręžiojo.

Antrajame ketvirtyje Š. Jasikevičiaus kariauna pirmavo jau 35:22, o tokį apčiuopiamą pranašumą jai pavyko išsaugoti iki pat finalinės sirenos.

„Žalgiris“: Artūras Milaknis 17 (5/5 trit.), Brandonas Daviesas 15, Vasilije Micičius 12, Antanas Kavaliauskas 10, Paulius Valinskas 9.

„Šiauliai“: Laurynas Birutis 16, Donatas Sabeckis 14 (8 rez. perd.), Kristupas Žemaitis ir Nickas Zeisloftas po 12, Arminas Urbutis 5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)