Itin atkaklioje ir permainingoje dvikovoje nugalėtojas paaiškėjo tik rungtynių pabaigoje. Likus žaisti 2 min. „Zenit“ po Willo Thomo dėjimo iš viršaus pirmavo 71:69, tačiau tuomet svečiai surengė spurtą 0:8 ir persvėrė rezultatą savo naudai 71:77.

Xaviero Pascualio auklėtiniai pakilo į lemiamą šturmą, kad išplėštų pergalę, tačiau pritrūko laiko.

Nors po Billy Barono tritaškio skirtumas tarp komandų ištirpo iki 2 taškų (78:80), tuo metu žaisti jau buvo likusios tik 4 sek. Per jas „Chimki“ vieną tašką baudos metimu pridėjo Antonas Ponkrašovas, o Austino Hollinso tritaškis aidint sirenai buvo netaiklus.

Be Aleksejaus Švedo žaidusiems nugalėtojams Jordanas Mickey pelnė 20 taškų ir atkovojo 9 kamuolius, 16 pridėjo Errickas McCollumas, 12 – veteranas Sergejus Monia.

„Zenit“ komandoje, kurioje dėl traumos negalėjo žaisti Artūras Gudaitis, rezultatyviausias buvo Alexas Poythressas su 22 taškais.

Buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas pridėjo 16 taškų ir 7 rezultatyvius perdavimus. 13 taškų pelnė Willas Thomas, 11 – Mateuszas Ponitka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)