Komandų gruodžio 3 d. dar lauks atsakomasis mačas Pasvalyje, po kurio ir paaiškės, kas užims vieną iš dviejų likusių vietų ketvirtfinalio etape.

Primename, kad likus vos porai dienų iki serijos pradžios Kėdainių komanda atsisveikino su savo lyderiu – į Utenos „Juventus“ persikėlė įžaidėjas Vaidas Kariniauskas, kuris „Betsafe-LKL“ pirmenybėse vidutiniškai rinko po 18,6 taško, 3,4 atkovoto kamuolio, 7 rezultatyvius perdavimus ir 20,2 naudingumo balo.

Be jo likęs „Nevėžis-Optibet“ tik pirmame kėlinyje galėjo pasidžiaugti nedidele persvara (10:4), kadangi vėliau teko užleisti į priekį oponentus, didinusius savo pranašumą sparčiai. Jau kėlinio pabaigoje priekyje buvo „Pieno žvaigždės“ (19:18), o Andreja Milutinovičius ėmė šaudyti tritaškius, po kurių jo komanda pirmavo 34:20.

Panagiotis Kalaitzakis individualiomis pastangomis stengėsi mažinti „Nevėžio-Optbet“ atsilikimą, o po Juliaus Kazakausko ir Sedricko Barefieldo tolimų šūvių pavyko priartėti per 10 taškų – 42:52. Vis dėlto „Pieno žvaigždės“ arčiau varžovų neprisileido, atstatė pranašumą ir jį dar padidino po atkarpos 8:1 – 68:50.

Tai buvo esminė atkarpa, po kurios visa galima intriga išseko.

Galutinai „Nevėžiui-Optibet“ nuotaiką sugadino paskutinę minutę patirta Abramo Cankos čiurnos trauma.

Pasvalio komandoje 22 taškais pasižymėjo Danielis Amigo, 16 pridėjo A. Milutinovičius (7 atk. kam.), pataikęs 4 tritaškius iš 7.

15 taškų ir 6 rezultatyvūs perdavimai – Jahennso Manigat sąskaitoje, 9 – Karolio Giedraičio, 8 – Edgaro Želionio (4/11 dvit., 8 atk. kam.).

Išvykus V. Kariniauskui „Nevėžio-Optibet“ lyderiu buvo S. Barefieldas (3/5 tritaškiai), surinkęs 19 taškų. Justas Tamulis pridėjo 9, P. Kalaitzakis ir A. Canka (0/6 tritaškiai) – po 8 taškus.

J. Kazakauskas pelnė tik 3 taškus, bet atkovojo 11 kamuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)