„Po įvairiausių svarstymų, trukusių ilgą laiką, priėjome išvados, kad komandai reikia naujo impulso ir vedlio. Galbūt iš šono atrodys keistai, juk esame pirmoje BBL lentelės vietoje, tačiau tokį nelengvą sprendimą priėmė valdyba, siekdama dar ambicingesnių tikslų“, – kalbėjo vienas iš klubo atstovų Marko Pešičius.

Anot jo, klubas dėkoja A. Džordževičiui už darbą ir už rezultatus, kuriuos pavyko pasiekti iki šio momento.

Vokietijos taurės laimėtojus kitoms Bundeslygos rungtynėms su Oldenburgo „EWE Baskets“ šeštadienį ruoš trenerio asistentas Emiras Mutapčičius.

„Bayern“ sporto direktorius Daniele Baiesi patvirtino, kad komandoje daugiau nebus jokių pakeitimų ir klubas darys viską, kad suteiktų visą įmanomą pagalbą ekipai žengiant į atkrintamąsias varžybas.

Prie komandos vairo serbas stojo 2016 metų vasarą, jo sutartis turėjo galioti iki šio sezono pabaigos.

Įdomu, kad net pergalė taurės varžybų finale vasario mėnesį neapsaugojo A. Džordževičiaus nuo atleidimo. Vokietijos taurę „Bayern“ iškovojo po 50 metų pertraukos.

Tiesa, Miuncheno komanda Europos taurės pusfinalyje pralaimėjo Stambulo „Darussafaka“ krepšininkams ir į finalą nepateko.

Artimiausiu metu „Bayern“ klubas spręs, kas galėtų užimti vyriausiojo trenerio kėdę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)