Bavarai pradėjo dvikovą spurtu 8:0 ir kurį laiką šeimininkavo Maskvoje. Dejano Radonjičiaus auklėtinių persvara pirmame kėlinyje buvo pasiekusi 13 taškų.

Antrame ketvirtyje prabudusi CSKA pasivijo varžovus, trečiajame nesėkmingai bandė perimti iniciatyvą, bet Nihado Dedovičiaus vedami svečiai nesuskydo.

Vis dėlto įpusėjus lemiamam ketvirčiui Willo Clyburno išjudinti maskviečiai šovė į priekį 10:0 ir laimėjo be didesnės dramos.

CSKA ryškiai dominavo kovodama dėl atšokusių kamuolių (36:22).

CSKA: Willas Clyburnas 20 (8 atk. kam.), Danielis Hackettas 12, Sergio Rodriguezas 11 (6 rez. perd.), Nikita Kurbanovas ir Joelis Bolomboy – po 9.

„Bayern“: Nihadas Dedovičius ir Petteri Koponenas – po 12, Leonas Radoševičius, Stefanas Jovičius ir Derrickas Williamsas – po 10.

Praėjusią savaitę Rusijos čempionai taip pat savoje arenoje gavo Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) krepšininkų antausį, pralaimėję 76:93.

CSKA turnyro lentelėje užima trečią vietą (14 pergalių/5 pralaimėjimai), „Bayern“ laikosi septintoje pozicijoje (9/10).

Rungtynes Maskvoje stebėjo Kanadoje pastaruoju metu gyvenanti ir sportuojanti Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždė, dukart pasaulio čempionė ir olimpinė vicečempionė Jevgenija Medvedeva.

Jevgenija Medvedeva
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)