Apie savo sprendimą trauktis P. Prigioni paskelbė vėlyvą trečiadienio vakarą paskelbė per spaudos konferenciją, po pralaimėjimo namie 63:80 „Valencia“ ekipai.

„Komandos daugiau netreniruosiu. Tiesą sakant, esu labai nusivylęs, kad negaliu pateisinti savo ir klubo vilčių. Atsiprašau visų, kad negaliu padėti komandai demonstruoti geresnio krepšinio. Nenoriu daugiau kenkti klubui ir žaidėjams. Užleisiu vietą kitam treneriui. Trenerių štabas mėgino atkalbėti mane, tačiau žinote, koks esu. Man tai liūdna diena, tačiau turiu iš to pasimokyti“, – kalbėjo P. Prigioni.

Visgi netrukus trenerio pusėn stojo komandos krepšininkai – Tornikė Šengelija ir Marcelino Huertas.

„Dėl beviltiško mūsų žaidimo nėra kaltas treneris. Jis negali už žaidėjus kovoti dėl kamuolių, gintis, pataikyti į krepšį. Mes patys nesusitvarkome ir treneris čia nnieko dėtas. Bandysime pakeisti trenerio nuomonę“, – pareiškė gruzinas.

Ketvirtadienio rytą, dar prieš komandos skrydį į Vokietiją, kur penktadienį „Baskonia“ žais Eurolygos rungtynes su Bambergo „Brose“, T. Šengelijos paraginta žaidėjų grupė atvyko į P. Prigioni namus.

Kuo baigėsi pokalbis tarp krepšininkų ir pasitraukti nusprendusio trenerio kol kas nėra aišku.

Apie tai, kad P. Prigioni paliko trenerio postą, kol kas oficialiai nėra paskelbęs ir pats „Baskonia“ klubas.

Primename, kad P. Prigioni prie „Baskonia“ komandos vairo stojo tik šį sezoną. Tokiose pareigose debiutuojančiam argentiniečiui save kontroliuoti sekėsi sunkiai.

Pavyzdys – Ispanijos čempionato rungtynės, kurių P. Prigioni nebaigė dėl dviejų techninių pražangų.

Teisėjus užsipuolusį argentinietį tasyk ramino netgi jo treniruojami krepšininkai, tačiau tai padaryti buvo sudėtinga. „Jūs esate apsišikėliai“, – palikdamas aikštę teisėjams linkėjimus siuntė P. Prigioni. Epizodo vaizdo įrašą galite pasižiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)