Lietuvos rinktinės žaidėjas, jo tautietis Tadas Sedekerskis ir visa „Baskonia“ užbaigė sezoną ACB lygos ketvirtfinalyje 1-2 neprilygusi „Valencia“ krepšininkams.

„Roko sutartis galios dar dvejus metus. Joje yra numatyta išvykimo į NBA galimybė. Jei paskambins NBA komanda, sumokės nustatytą išpirką ir pats Rokas norės šiuo pasiūlymu pasinaudoti, mes mažai ką begalėsime padaryti.

Bet Rokas yra laimingas Vitorijoje, jo sezonas buvo labai geras, o kitas gali būti dar geresnis. Jis turi šitai įvertinti. Manau, jis žino, kad Vitorija jam yra ideali vieta toliau augti“, – komentavo F. Fernandezas.

R. Giedraitis praėjusiame Eurolygos sezone fiksavo 12,7 taško (41 proc. tritaškių), 3 atkovotų bei 1,1 perimto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

ACB pirmenybėse lietuvio statistika siekė 13,3 taško (35 proc. tritaškių), 3,4 atkovoto bei 1,4 perimto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

R. Giedraitis kartu su T. Sedekerskiu yra pakviesti į Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklą prieš birželio pabaigoje Kaune prasidėsiantį olimpinės atrankos turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)