Prieš kurį laiką J.C. Navarro išreiškė norą toliau rungtyniauti ir padėti „Barcelonai“ kovoti dėl titulų, tačiau tai nesutapo su klubo vadovų norais.

Katalonai 38-erių krepšininkui nerado vietos kito sezono sudėtyje ir paprašė kitą sezoną darbuotis jau ne aikštelėje, o komandos administracijoje.

Administracijoje snaiperiui vieta numatyta dar prieš metus, kai su juo buvo pasirašyta net 10 metų trukmės sutartis.

Nors J.C. Navarro paprašė klubo vadovų ilgiau apie tai pagalvoti, šie savo nuomonės nepakeitė – 20 metų „Barcelona“ garbę gynęs veteranas ekipai aikštelėje yra nereikalingas.

Pasak Ispanijos žiniasklaidos, apie dukart Europos, kartą pasaulio ir dukart Eurolygos čempiono karjeros pabaigą oficialiai bus paskelbta artimiausiomis dienomis.

Ilgametis Ispanijos rinktinės narys „Barcelonoje“ praleido beveik visą savo karjerą. Tik 2007-2008 metų sezone atletas gynė Memfio „Grizzlies“ garbę.

Visų laikų rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 6,9 taško, atkovodavo po 1,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Per karjerą po kartą Eurolygos MVP ir rezultatyviausiu sezono žaidėju tapęs J.C. Navarro rezultatyviausias karjeros rungtynes sužaidė 2006 metais, kai Kauno sporto halėje į „Žalgirio“ krepšį įsūdė 32 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)