Kaip paskelbė Ispanijos televizijos kanalas Esports 3, „Barcelonos“ akiratyje atsidūrė tikra šalies krepšinio legenda – 39-erių vidurio puolėjas Pau Gasolis.

Katalonijos klubo susidomėjimas P. Gasoliu išaugo po to, kai Portlando „Trail Blazers“ nusprendė nutraukti sutartį su kairės pėdos skausmų net ir po operacijos kamuojamu veteranu, o pats krepšininkas viename iš interviu užsiminė suprantantis, kad jo karjerai NBA lygoje artėja „logiška pabaiga“, nors taško dar tvirtino nededantis.

Anot paties P. Gasolio, tol, kol sveiksta, jis talkins Portlando klubo trenerių štabui.

Pranešama, kad „Barcelonos“ atstovai artimiausiu metu bandys išsiaiškinti, ar aukštaūgis norėtų pratęsti ir pabaigti karjerą klube, kuriame ją pradėjo dar 1998-aisiais.

Apie galimybę atsisveikinti su krepšiniu gimtojoje Barselonoje katalonas pats buvo kalbėjęs prieš keletą sezonų, kai dar aktyviai žaidė NBA lygoje.

Savo ruožtu, Ispanijos krepšinio federacija tikisi, kad P. Gasolis galės padėti komandai Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Dukart NBA čempionas P. Gasolis šį sezoną aikštėje dar nebuvo pasirodęs. Praėjusį sezoną jis taip pat rungtyniavo tik epizodiškai, pakeitė komandą (iš San Antonijaus „Spurs“ persikėlė į Milvokio „Bucks“), o jo rezultatyvumas ir efektyvumas drastiškai krito.

NBA čempionu P. Gasolis 2009 ir 2010 m. tapo su Los Andželo „Lakers“. Su „Barcelona“ jis dukart laimėjo Ispanijos pirmenybes, tačiau Eurolygoje nėra triumfavęs.

Su Ispanijos rinktine aukštaūgis triskart tapo Europos čempionu, 2006-aisiais laimėjo pasaulio čempionatą.

Svetislavo Pešičiaus treniruojama „Barcelona“ šį sezoną yra viena iš Eurolygos favoričių ir lyderių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)