Nelengva patikėti, bet tik pernai vasarą „Barcelonos“ treneriu tapęs Šarūnas Jasikevičius garsiausiai Katalonijos komandai jau vadovavo daugiau nei per 100 rungtynių.

Laikas bėga, lietuvių gretos Barselonoje tik gausėja, o pats Šaras jau atrodo lyg tapęs klubo senbuviu. Kaip pastebi iš arti komandos kasdienybę stebintys „Barcos“ darbuotojai – vienoks Š. Jasikevičius yra rungtynių metu, ir visiškai kitoks – už krepšinio aikštelės ribų.

„Kaip asmenybė, nekalbant apie krepšinį, jis yra labai malonus ir draugiškas, niekada „ne“ nesakantis žmogus. Mano nuomone, su Šaru susikalbėti yra daug lengviau nei su Pešičiumi. Kai bendraudavau su Pešičiumi, jausdavau tą didelį atstumą, šaltumą“, – Delfi pasakojo ilgametis „Barca TV“ žurnalistas Cescas Vilalta Vallcorba.

Klubo vidaus gyvenimo uždangą šiek tiek praskleidęs katalonas pasakoja ne tik apie skirtingus Barselonos lietuvių charakterius, bet ir apie bendravimą su milijonus žarstančiomis klubo žvaigždėmis bei jų įpročius. Paaiškėja, koks iš tikrųjų yra Nikola Mirotičius, ką kelionių metu mėgdavo veikti Pau Gasolis ir kuo lėktuvuose užsiima visas lietuviškasis Barselonos desantas.

Trumpai savo žodį taria ir Rokas Jokubaitis bei „Barcelonos“ naujoką Katalonijoje aplankiusi jo sesuo Agnė.

Visos nuotaikingos naujienos iš „Barcelonos“ stovyklos – naujoje „Šaro Basa“ dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją