Ruoštis sezonui su jaunaisiais klubo talentais Š. Jasikevičius pradėjo dar rugpjūčio 8-ąją, o praėjusį savaitgalį kartu sportuoti ėmė ir dalis pagrindinės komandos krepšininkų, įskaitant naująją žvaigždę Nicką Calathesą.

31-erių graikas oficialiai klubo interneto svetainei teigė nekantraujantis susipažinti su visais „Barcelona“ krepšininkais.

Iš Atėnų „Panathinaikos“ atvykęs žaidėjas taip pat tvirtino esantis artima siela naujajam „Barcos“ vairininkui Š. Jasikevičiui, ir pažymėjo, jog lietuvis treniruotėse komandos žaidėjams „perduoda savo energiją“.

Pirmosios katalonų pratybos rengiamos ekipos namų aikštėje – „Palau Blaugrana“ arenoje.

„Man patinka ši salė. Tikiuosi, sirgaliai greitai irgi bus čia bei gyvai stebės mūsų rungtynes. O mes, savo ruožtu, galėsime pasiūlyti jiems gerą reginį“, – kalbėjo gynėjas.


Rugpjūčio 23-30 dienomis katalonai paliks Barseloną ir persikels treniruotis į Andorą.

Primename, kad pirmuosius blynus oficialiose rungtynėse Š. Jasikevičius keps rugsėjo 4-6 dienomis, kai vyks Katalonijos taurės turnyras. Jo pusfinalyje laukia Manresos „Baxi“ išbandymas.

Rugsėjo 12-13 dienomis „Barca“ viešės Tenerifėje, kur vyks Ispanijos supertaurės varžybos. Jų pusfinalyje Š. Jasikevičiaus kariauna susitiks su šalies čempione Vitorijos „Baskonia“.

Sezoną Eurolygoje katalonai pradės spalio 1-ąją rungtynėmis namuose su Maskvos CSKA (Rusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)