„Barcelona ir T. Rice'as pasiekė abipusį susitarimą dėl sutarties nutraukimo. T. Rice'as priėmė pasiūlymą sezoną tęsti Kinijos krepšinio lygoje. Klubas linki krepšininkui sėkmės tiek asmeniniame gyvenime, tiek krepšinio aikštelėje“, – skelbiama oficialiame „Barcelonos“ pranešime.

Tolimesne T. Rice'o karjeros stotele bus Šendženo „Leopards“ klubas, šiuo metu Kinijos čempionato turnyro lentelėje tarp 20 komandų esantis 8-as.

Primename, kad maždaug prieš mėnesį „Barcelona“ iš Kauno „Žalgirio“ norėjo persivilioti Keviną Pangosą ir mainais į kanadietį Lietuvos čempionams siūlė būtent T. Rice'ą ir 250 tūkst. eurų sumą.

Visgi tokį pasiūlymą atmetė ir žaidėjas, ir Kauno klubas.

T. Rice'as šį sezoną pagrindinės „Barcelonos“ komandos marškinėlių taip ir nebuvo apsivilkęs, nes netiko komandos trenerio Sito Alonso progpaguojamam žaidimo stiliui. Sutartį su klubu turėjęs amerikietis kurį laiką treniravosi su „Barcelonos“ jaunimu, iš jo patirties sėmėsi ir lietuvis Arnas Velička.

2011-2012 m. T. Rice'as žaidė Vilniaus „Lietuvos ryte“, o vėliau jo karjera sparčiai šovė aukštyn. 2014-aisiais, žaisdamas Tel Avivo „Maccabi“, amerikietis laimėjo Eurolygą, tapo finalo ketverto naudingiausiu žaidėju (MVP), vėliau sėkmingai žaidė Maskvos srities „Chimki“, bet persikėlus į Barseloną suprastėjo jo asmeninė statistika, o prieš šį sezoną amerikietis apskritai liko už dvyliktuko ribų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)