Rungtynių pradžia „Hoptrans-Sirenoms“ susiklostė sunkiai ir sužaidus kiek daugiau nei pusę kėlinio, kaunietės turėjo 8 taškų deficitą – 3:11. Atkarpą 9:4 laimėjusios kaunietės ženkliai sumažino atsilikimą (12:15), o pirmąjį ketvirtį baigė atsilikdamos 5 taškais – 14:19.

Antrame kėlinyje vyko apylygė kova, tačiau varžovės įpusėjus ketvirčiui vis tiek išlaikė atotrūkį – 27:22. Nors šeimininkės ir buvo įgijusios dviženklį pranašumą, tačiau „Hoptrans-Sirenoms“ pavyko priartėti ir pieš antrąją dalį kiek sumažinti atsilikimą – 31:37.

Trečiame kėlinyje, po Monikos Petrauskaitės dvitaškio, „Hoptrans-Sirenos“ buvo sumažinusios deficitą iki minimumo (40:41), tačiau baltarusės surengė spurtą ir vėl atitrūko – 51:42. Kaunietėms itin nesėkmingai susiklostė kėlinio pabaiga, kuomet Baltarusijos ekipa vėl spurtavo ir prieš lemiamą ketvirtį paliko viešnioms dviženklį deficitą – 51:64.

Paskutiniame ketvirtyje Kauno ekipai sunkiai sekėsi rinkti taškus, o tuo pasinaudojusios varžovės šovė į priekį ir įpusėjus kėliniui pirmavo jau įtikinamai – 77:57. Per likusį laiką „Hoptrans-Sirenoms“ pritrūko jėgų panaikinti deficitą ir teko pripažinti varžovių pranašumą – 65:89.

„Olimpia“: K. Betseika (8 per. kam.) ir K .Voishal po 19, V. Kapylova 16, A. Masko 11 taškų.

„Hoptrans-Sirenos“: R. Knyzaitė (6 atk. kam.) 18, A. Baronėnaitė ir M. Petrauskaitė (7 atk. kam.) po 15, G. Jasiunskaitė 8, R. Žemantauskaitė-Matlašaitienė 7, K. Ambotaitė 2 taškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją