Prienų-Birštono „Vytauto“ legionierius, šiuo metu su šeima viešintis Anglijoje, atsisakė dalyvauti snaiperių konkurse, į kurį buvo sulaukęs asmeninio kvietimo ir priėmęs jį.

„Deja, bet mūsų kviestinis svečias LaMelo Ballas nedalyvaus. Jis trečiadienį pranešė, kad dėl asmeninių priežasčių negalės atvykti į turnyrą. Dar nenusprendėme, kas jį pakeis“, – atskleidė „Betsafe-LKL“ vykdantysis direktorius Žygimantas Surintas.

Ž. Surintas kartu su dabartiniu Lietuvos rinktinės trenerių štabo nariu Ramūnu Šiškausku apsilankė DELFI TV studijoje, kur pasidalino savo mintimis apie itin atkakliai vykusius ketvirtfinalius, būsimą grandiozinę krepšinio šventę Klaipėdoje, galimą intriguojantį Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ finalą ir įspūdingą jaunojo Lauryno Biručio pasirodymą bei jo pasiektą rekordą.

Dėl geriausio snaiperio vardo Klaipėdoje nekovos ir „Neptūno“ amerikietis Jerry Johnsonas. Jis turėjo būti antras „Neptūno“ atstovas konkurse – kvietimą J. Johnsonas gavo tapęs taikliausiu „Betsafe–LKL“ snaiperiu po dviejų čempionato ratų. „Neptūno“ atstovų teigimu, dėl asmeninių aplinkybių įžaidėjas išvyksta į JAV.

J. Johnsoną „Snaiperio“ konkurse pakeis Utenos „Juventus“ gynėjas Anthony Irelandas. Po dviejų čempionato ratų jis taikliausių tritaškių metikų sąraše buvo antras.

„Snaiperio“ konkursas vyks vasario 18 d. prieš SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo rungtynes. Bilietus į renginį, kuris vyks Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, platina bilietai.lt.

Snaiperio konkursas rengiamas 24-tą kartą. SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą papuoš ir dėjimų konkursas bei šokėjų kovos, o laimingi žiūrovai galės laimėti neeilinius prizus, tarp jų – ir naujutėlaitį „Mercedes-Benz CLA 220“ automobilį.

Dėl pirmo sezono trofėjaus kovosiančios komandos taip pat išsidalys beveik 100 tūkst. eurų – tai didžiausias prizinis fondas Lietuvos sporto varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)