35-erių gynėjo ir lengvojo krašto pozicijoje galintis žaisti krepšininkas praėjusį sezoną užbaigė Alytaus „Dzūkijoje“, o vasarą galimybių toliau rungtyniauti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) nepasitaikė.

„Kadangi Lietuvoje pasiūlymų negaunu, mano variantas – važiuoti į užsienį. Manau, greitu metu išvažiuosiu, viskas ten dėliojasi gerai“, – skm.lt teigė veteranas.

Septynerius metus „Ryto“ ekipoje praleidęs žaidėjas dabar komandos pasirodymą seka iš tribūnų ir džiaugiasi gera sezono pradžia, ypač – praėjusios savaitės pergale Europos taurės varžybose prieš Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija).

„Matosi, kad žaidėjai gerai sutaria tarpusavyje, yra geras mikroklimatas. Treneris liko tas pats, vadovybė atliko gerą darbą, parinko tam tikrus žmones, kurie reikalingi. Man pačiam gal ir yra tekę žaidžiant „Ryte“ matyti ir pajausti, ką reiškia varžovams per kėlinį įmesti 40 taškų, bet tikrai ne Europos taurės turnyre. To noro grįžti į sostinės klubą yra. Pažiūrėsime, kaip netolimoje ateityje viskas susidėlios“, – kalbėjo S. Babrauskas, apsilankęs Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) sezono atidarymo vakare.

Renginys buvo organizuojamas kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe, o visos surinktos lėšos skirtos padėti sunkiai sergantiems vaikams.

Primename, kad per karjerą S. Babrauskas taip pat atstovavo Vilniaus „Sakalams“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, legionieriaus duoną krimto Belgijoje, Latvijoje, Italijoje ir Turkijoje.

Praėjusiame LKL sezone jis per rungtynes vidutiniškai rinko po 5 taškus, 1,9 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)