S. Curry per 34 minutes smeigė net 10 tritaškių ir iš viso surinko 51 tašką (10/12 dvitaškiai, 10/15 tritaškiai, 1/1 bauda), atkovojo 7 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Snaiperis trečio kėlinio pabaigoje netgi pataikė iš aikštės vidurio aidint sirenai.

Tai – jau antras iš eilės ir dešimtas apskritai S. Curry susitikimas šį sezoną, kuriame jis pelno 40 ir daugiau taškų bei trečias, kai įmeta bent 51-ą.

Be to, S. Curry pagerino ir visų laikų NBA rekordą, nes jau 128-tų rungtynių iš eilės aikštės nepaliko be taiklaus tritaškio. Iki tol geriausias pasiekimas – 127-ios tokios dvikovos – priklausė Kyle'ui Korveriui.

„Tritaškis jam yra kaip metimas iš po krepšio, o šūvis iš vidurio aikštės – kaip tritaškis. Štai, ką išdarinėja Stephas“, – po mačo savo auklėtinio sugebėjimais žavėjosi vyriausiasis treneris Steve'as Kerras.

„Magic“: Evanas Fournier 20, Aaronas Gordonas 19, Nikola Vučevičius 17, Victoras Oladipo 14, Elfridas Paytonas 12 taškų.

„Warriors“: Stephenas Curry 51, Mareesse'as Speightsas 14, Draymondas Greenas ir Andrew Bogutas po 12, Harrisonas Barnesas 10, Klay Thompsonas 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)