„Generalinio sekretoriaus postas dabar laisvas, atviras kandidatūroms. A. Sabonis turės pasirinkti naują žmogų į šias pareigas“, - DELFI sakė LKF taip pat liekantis dirbti viceprezidentas Antanas Guoga.

Visgi dienraščio „Lietuvos rytas“ teigimu, favoritu laikomas buvęs plaukikas Mindaugas Špokas, vadovavęs 2011 metų Europos krepšinio čempionato Lietuvoje direktoratui, o paskui perėjęs dirbti į Plaukimo federaciją.

Tuo metu portalas krepsinis.net teigi, kad nemažai galimybių turi ir buvęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybų direktorius Tomas Rimkus, o dabar tiesiog rungtynių komisaras Tomas Rimkus.

Pats paklaustas, kas jį galėtų pakeisti, M. Balčiūnas sakė, kad pasirinkti tikrai bus iš ko:

„Tikrai yra ne vienas žmogus. Nėra nepakeičiamų. Yra daug sporto vadyboje gerai besireiškiančių žmonių. Nereikia suasmeninti šios pozicijos. Čia jau pasirinks prezidentas ir komitetas, linkiu jiems sėkmės. Tai bus atsakingas darbas“.

Ne kartą kritiką M. Balčiūnui išreiškęs J. Kazlauskas „Lietuvos rytui“ tvirtino, kad nesikiš į LKF generalinio sekretoriaus rinkimus.

„Aš nesu prieš nieką nusistatęs. Neturiu jokių kandidatūrų, – iš Kinijos kalbėjo J. Kazlauskas. – Galiu dirbti su bet kuo. Tačiau tai – Arvydo reikalas. Tegul jis išsirenka, ką nori, ir tegul pasitelkia visas pajėgas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)