„Kai laimi pirmą vietą – visada smagu. Visi džiaugiamės, kad iškovojome pirmą sezono trofėjų. Ką darysiu su laimėtu 3 tūkst. Lt čekiu? Komandai gerą vakarienę užsakysiu. Apskritai nesureikšminu jokių asmeninių titulų – svarbiausia, kad laimėjo komanda“, - spaudos konferencijoje kalbėjo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju išrinktas „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

A. Trifunovičius džiaugėsi, kad nedalyvaujant pagrindiniam konkurentui Vilniaus „Lietuvos rytui“, žalgiriečiai tinkamai nusiteikė varžyboms.

„Sveikinu savo žaidėjus su pirmu sezono trofėjumi. Šiandien mums pavyko išlaikyti koncentraciją ir tinkamai nusiteikti rungtynėms. To kartais pritrūkdavo kitose rungtynėse. Taip pat noriu pasveikinti varžovus. Daug kam buvo staigmena, kad Pasvalio komanda iškopė į finalą. Tačiau aš nenustebau - „Pieno žvaigždės“ puiki komanda, turinti puikų trenerį“, - teigė treneris iš Serbijos.

A. Trifunovičius taip pat vylėsi, kad ateityje žalgiriečiams pavyks demonstruoti dar geresnį žaidimą.

„Mes esame gera komanda, tačiau turime tapti dar geresniais. Tikiuosi, kad mums pavyks demonstruoti tokį žaidimą ir Eurolygos rungtynėse“, - teigė treneris.

Tuo metu R. Štelmaheris penktadienį buvo žadėjęs, jog jei jo auklėtiniai įveiks „Žalgirį“ - jis spaudos konferencijoje kalbės lietuviškai. Pasvalio ekipa pralaimėjo, tačiau strategas pademonstravo gana neblogas trijų kalbų – lietuvių, anglų ir rusų – žinias.

Taip pat R. Štelmaheris neslėpė, kad antroji vieta – puikus pasiekimas „Pieno žvaigždžių“ ekipai.

„Pralošėme – negaliu kalbėti lietuviškai“, - spaudos konferenciją kalbėdamas lietuviškai pradėjo latvis.

„Dar kartą noriu pasveikinti savo komandą. Antra vieta mums - didelis pasiekimas, todėl visi turime progą šypsotis. Kokią vietą sieksime užimti LKL? Antrą“, - geros nuotaikos spaudos konferencijoje neslėpė „Pieno žvaigždžių treneris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją