Aukštaūgio atstovaujama Jutos „Jazz“ pranešė, kad krepšininkas aukoja daugiau nei 500 tūkstančių dolerių Jutos „Vivint Smart Home“ arenos darbuotojų fondui, taip pat Oklahomos miesto ir Prancūzijos sveikatos apsaugos sistemai, kovojančiai su koronavirusu protrūkiu.

Iš šios sumos 200 tūkstančių dolerių bus skirta Jutos arenos personalui, kuris po viruso protrūkio nutraukus NBA sezoną ir atšaukus viešus renginius beveik prarado darbą.

Be to, 200 tūkstančių bus skirta Jutos ir Oklahomos miestų šeimoms, kurios buvo paveiktos COVID-19 pandemijos, 100 tūkstančių skirs gimtinei Prancūzijai.

„Esu neabejingas nenuilstamai kovai su visą pasaulį kaustančia COVID-19 pandemija, ypač esu susirūpinęs dėl mano bendruomenės Jutoje ir Prancūzijos, taip pat neabejingas Oklahomos miesto rūpesčiams“, – skelbė R. Gobertas.

„Žinau, yra aibė būdų kaip padėti žmonėms. Ši auka yra mažas ženklas, simbolizuojantis mano susirūpinimą ir palaikymą visiems, kuriuos paveikė pandemija ir tai yra pirmasis žingsnis iš daugelio, kuriuos bandysiu atlikti siekdamas teigiamų pokyčių labiau pažinti COVID-19 ir šviesti kitus“, – rašė R. Gobertas.

Krepšininkas neatsitiktinai mini Oklahomą: būtent čia jam trečiadienį prieš pat mačą su „Thunder“ ekipa nustatytas teigiamas koronaviruso testas, R. Gobertas pats į areną nekeliavo, tačiau apšlimą pradėjusios komandos buvo priverstos grįžti į rūbines, o rungtynės atšauktos.

Lyga netrukus atšaukė dar vieną mačą Sakramente, o netrukus sustabdė ir visą čempionatą. Mėnuo – minimalus priverstinis NBA lygos pertraukos terminas, kurį lems tolesnė koronaviruso plitimo situacija.

Jutos arenoje – daugiau nei 800 darbuotojų, kurie renginių metu dirba viešo maitinimo, apsaugos, arenos svečių aptarnavimo, apšvietimo, garso sistemų ir kitose srityse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)