„Anadolu Efes“ pirmus du kėlinius žengė koja kojon su Eurolygos čempionais, bet stabtelėjo paskutiniame ketvirtyje ir nusileido 84:92.

Pralaimėjimo kartėlį turėjęs nuryti E. Atamanas ėmė žvilgčioti į laikrodį: dvikova Ispanijoje prasidėjo 21 val. vietos laiku, kuomet Turkijoje buvo 23 val. vakaro. O savo televizorius Stambulo komandos sirgaliai išjungė jau gerokai po vidurnakčio.

„Viena pastaba Eurolygai: mano ir žaidėjų atžvilgiu, nėra sąžininga rengti rungtynes tokiu metu. Dabar mano šalyje yra pirma nakties. Taip negali būti. Mums žaisti tokiomis sąlygomis labai sunku“, – dėstė E. Atamanas.

Bet žurnalisto paklaustas, ar nori pasakyti, kad „Real“ nelaimėjo sąžiningai, 53-ejų turkas griebėsi įžeidimų.

„Matau, kad nieko nesuprantate. Gal turite intelekto problemų? Aš nesakiau, kad „Real“ pergalė nesąžininga“, – žodžių nesirinko specialistas.

Tuo metu Atėnų „Panathinaikos“ stovykloje nuotaikos – dar blogesnės.

Graikijos čempionai ketvirtadienį svečiuose patyrė atsinaujinusios Tel Avivo „Maccabi“ jėgą. 75:84 Izraelyje kritęs „Panathinaikos“ iš išvykos tuščiomis grįžta jau aštuntą kartą iš eilės.

Negana to, po mačo atėniečių vairininkas Rickas Pitino turėjo dar daugiau blogų naujienų.

Šią savaitę jo ekipa iki sezono galo neteko kryžminius kelio raiščius susižeidusio gynėjo Niko Pappo. O pastaruoju metu taip pat nerungtyniavęs Keithas Langfordas taip pat išgirdo niūrią prognozę.

„Mūsų geriausias puolimo žaidėjas turbūt šiame sezone aikštėje nebepasirodys“, – apgailestavo R. Pitino.

Tokia situacija daugiau atsakomybės turėtų perkelti ant „Panathinaikos“ legionieriaus iš Lietuvos Luko Lekavičiaus pečių, bet Tel Avive jis žaidė tik 6 min., tiesa, per jas spėjo surinkti 6 taškus.

Eurolygos turnyro lentelė po ketvirtadienio rungtynių:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)