Išsivadavęs iš slėgusių Milano „AX Armani Jeans“ klubo pančių M. Kalnietis vasarą pasirašė sutartį su prancūzų Vilerbano ASVEL ekipa. Pastarojo vadovai viliasi, kad 174 Eurolygos rungtynes sužaidęs lietuvis atneš daug patirties.

„Sunku apibūdinti pirmą įspūdį Prancūzijoje, nes čia dar atvykau visai neseniai. Tačiau matau, kad klubas ir organizacija daro viską, kad mes čia jaustumėmės gerai, – kalbėjo iki šiol legionieriaus duonos Rusijoje ir Italijoje ragavęs įžaidėjas. – Jei atvirai, beveik nieko nežinau apie Prancūzijos čempionatą, tačiau ASVEL vardas žinomas visoje Europoje. Esu matęs šios komandos rungtynes Kaune“.

M. Kalnietis suvokia, kad iš krepšininko su tokiu patirties bagažu klubas tikisi daug: „Prieš pasirašydamas sutartį daug kartų kalbėjau su Tony Parkeriu ir jis daug kartų man kartojo, kad mano patirtis ir žinios turėtų praversti jauniems ekipos žaidėjams – turėčiau padėti jiems pakilti į aukštesnį lygį“.

Paklaustas, koks yra pats žaidėjas, lietuvis šmaikštavo. „Esu žaidėjas, kuris padarys viską, kad komandos draugai būtų laimingi. Jei man pavyksta aikštėje padėti jiems geriau žaisti, esu laimingas. Kol kas rūbinėje esu tylus, noriu pažinti komandos draugus, tačiau galite neabejoti, atėjus laikui, kalbėsiu daug“, – teigė jis.

M. Kalnietis pažadų nedalijo ir vylėsi, kad sulauks sirgalių paramos, o jis savo ruožtu, atiduos visas jėgas žaisdamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)