Legendinio krepšininko teigimu, žalgiriečiams reikia stebuklo norint patekti į kitą etapą, tačiau A. Sabonis stebuklų, bent jau šį sezoną, nesitiki.

Pirmose Eurolygos TOP-16 etapo H grupės rungtynėse „Žalgiris“ namuose neprilygo Tel Avivo „Maccabi“ klubui (76:84), o antrose itin apmaudžiai 78:79 turėjo pripažinti Kantu „Bennet“ ekipos pranašumą.

„Ką čia vertinti? Ką čia gali vertinti, kai 10-čia taškų veda ir turi ramiai žiūrėti į rungtynių pabaigą. O rungtynių pabaigoje gaunasi taip, kad dar teisėjai nusuko ir viskas. Kol dar vyko visa ta nesąmonė jie senai turėjo būti rūbinėje. Tas baudų persimetinėjimas ir taip toliau. Gaila, kad paleidžia tokius dalykus, kur jau turi“, - DELFI rungtynes Italijoje komentavo A. Sabonis.

„Žalgiris“ dar neprarado galimybių patekti į atkrintamąsias varžybas. Tačiau A. Sabonis įsitikinęs, kad žalgiriečiams prireiks stebuklo norint tęsti kovą šio sezono Eurolygos turnyre.

„Stebuklų aišku būna, bet, man atrodo, ne šiais metais tie stebuklai bus“, - DELFI teigė A. Sabonis.

Kitas rungtynes Eurolygoje „Žalgiris“ žais vasario 2 dieną svečiuose su Barselonos „Regal Barcelona“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją