Lietuva Europos čempionate žais C grupėje kartu su Vokietijos, Serbijos ir Slovėnijos bendraamžiais. Pirmas rungtynes Lietuvos ekipa žais su pastarąja komanda liepos 19-ąją.

Nors pasirengimą Senojo žemyno pirmenybėms G. Razutis įvertino teigiamai, strategui nerimą kelia M. Šerkšno trauma.

„Kol kas negalime apsispręsti dėl galutinio dvyliktuko, nes M. Šerkšnas patyrė traumą. Šiaip pasiruošimas vyko sklandžiai, vaikai dirbo noriai, o pralaimėjimai pasiruošimo laikotarpiu tik parodo mūsų trūkumus“, - pirmadienį spaudos konferencijoje kalbėjo G. Razutis.

D.Sabonis užtikrintai kalba, kad lietuviai sieks pačių aukščiausių tikslų.

„Norime aukso“ - trumpai ir tvirtai pareiškė D. Sabonis.

Legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis taip pat akylai stebi šešiolikamečių rinktinės bei savo sūnaus žaidimą.

„Žaidžia neblogai, tačiau jų problema – klaidų skaičius. Tačiau čia mūsų problema – pradedant vaikais ir baigiant nacionaline komanda. Jei per rungtynes padarai 20 klaidų, tai galima skaičiuoti kad 20 taškų. Ir tai dar laimi – tai labai neblogai“, - teigia A. Sabonis.

LKF vadovas teigė nesikišantis į trenerių darbą, tačiau patarimų savo sūnui duoti nevengia.

„Sūnaus žaidimas palieka gerą įspūdį – pirmą kartą matau kairiarankį Sabonį. Šiaip nurodymus duoda treneriai, o mes šiaip pakalbame. Prameta baudą ir nervinasi. Po to vėl prameta antrą. Tai sakau: nusiramink. Juk pataikyti vieną baudą - irgi neblogai: 50 proc. kaip Shaquille'as O'Neale'as“, - juokavo A. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)