Tradiciškai rengiama „Atvirų durų dienos“ šventė vyks rugsėjo 8 dieną, 11 val. „A. Sabonio krepšinio centre“ (Pašilės g. 41, Kaunas),

Centre yra 4 apšildomas sales, su danga apsaugančia nuo traumų, persirengimo kambariai su dušinėmis, kavinė, kvalifikuotų ir profesionalių trenerių priežiūrą, kurie dirba pagal treniravimo metodikas pagrįstas moksliniais tyrimais ir administracijos personalą, kuris sukurs užimtumo, talentų vystymo ir karjeros planavimo galimybes.

Šių metų „Atvirų durų dienos“ šventės programa:

11.00 – 11.20 val. - ekskursija po „Sabonio krepšinio centrą“;
11.20 – 11.30 val. - šventės atidarymas;
11.30 – 11.45 val. - susitikimas su krepšinio žvaigžde;
11.45 – 12.00 val. – parodomoji krepšinio treniruotė;
12:00 – 12.30 val. – sportinės estafetės vaikams ir loterija.

Pasibaigus šventei galėsite pasikonsultuoti rūpimais krepšinio klausimais su centro treneriais, administracijos darbuotojai papasakos treniruočių lankymo sąlygas. Treniruotis mūsų centre kviečiame visus 6–18 metų vaikinus. Renkamos naujos 2003–2005 metais gimusių berniukų grupės.

Naujiena – pradėję bendradarbiavimą su įvairiomis miesto edukacinėmis įstaigomis, šiemet įvairaus amžiaus grupėms treniruotės vyks Kauno „Panemunės“, „Rasos“, „Ąžuolo“ ir „Julijanavos“ mokyklose.

Tai bus daug patogiau tiems, kurie, dėl vienų ar kitų priežasčių, negali pasiekti centro. Treniruotes mokyklose ves „A. Sabonio krepšinio centras“ treneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)