Pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje rungtynių metu sukiojosi ir naujoji „Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė, kuri kartu su „Žalgiris TV“ komanda pristato dar vieną rubrikos #ŽalgirisBackstage epizodą.

Vienu iš pagrindinių šio epizodo akcentų tapo ilgamečio Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjo Renaldo Seibučio apsilankymas „Žalgirio“ arenoje. Kovingas gynėjas žaliai baltus marškinėlius vilkėjo 2015–2017 m.

Apie karjeros pabaigą paskelbęs 36-erių R. Seibutis pirmosios rungtynių minutės pertraukėlės metu buvo pagerbtas „Žalgirio“ arenoje, kurioje rungtynes stebėjo iš VIP parketinių vietų. R. Seibučiui plojo atsistojusi „Žalgirio“ arena, o atminimo dovaną jam įteikė klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

„Geros emocijos. Iš tikrųjų buvo labai netikėta, nors apie tai, kad bus kažkas panašaus į pagerbimą, sužinojau prieš porą dienų. Labai malonu, salėje tiek daug žmonių, jie prisimena – kas gali būti geriau?“, – sakė buvęs žalgirietis.

Dvikovą stebėjo ir daugiau žinomų pramogų bei krepšinio pasaulio žmonių, tarp kurių ir Kšištofas Lavrinovičius.

„Labai pasiilgome emocijų, pramogų. Geros emocijos yra svarbiausios, bet aš pats esu ramus sirgalius. Stebiu daugiau krepšinio detalių, analizuoju“, – sakė vienas iš brolių.

E. Jurgaitytė taip pat pasišnekėjo ir su Kauno „Žalgirio“ komandos aistruoliais, kuriuos sutiko „Žalgirio“ arenos koridoriuose.

„Visi kas galite ir turite galimybę, visada užsukite į „Žalgirio“ areną, pajauskite šitą atmosferą ir palaikykite savo miesto arba savo mylimą komandą“, – į „Žalgirio“ sirgalius kreipėsi arenoje sutiktas fanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)