Šiaulių, Marijampolės, Klaipėdos ir Vilniaus etapų metu komandos renka į savo sąskaitą taškus, kurie po etapo Vilniuje keturioms geriausioms komandoms suteiks galimybę kautis finaliniame ketverte, o jame triumfavusi ekipa ir taps Lietuvos rinktine.

Beje, Vilniaus etape iškovoti taškai dvigubinsis, tad net ir pirmuosiuose turuose strigusios komandos turės galimybę kaip reikiant pasitempti. Būtent po sostinėje gegužės 20 dieną numatyto etapo ir sužinosime kas taps Lietuvos rinktinėmis.

Pirmojo etapo metu Šiaulių arenoje nedalyvavo nei viena merginų komanda, tad taškų šioje kategorijoje neturi niekas. Įdomiausia kova be jokios abejonės vyksta vyrų elito grupėje, kurioje po pirmojo etapo pirmauja ir daugiausiai taškų turi trečią vietą jame užėmusi AEKK komanda, kurią sudaro Andrius Juknevičius, Edgaras Sosnovskis, Karolis Kvederavičius ir Karolis Alekna. Jos sąskaitoje – 70 taškų.

Lietuvos šimtmečio rinktinė jiems kvėpuoja į nugarą ir savo sąskaitoje turi 60 taškų. Trečioje vietoje su 50 taškų yra komanda pavadinimu „Stiklų pasaulis“.

Pirmas dvi vietas Šiauliuose vykusiame etape užėmė Latvijos ir Rusijos komandos, tačiau jos nepretenduoja tapti Lietuvos rinktinėmis ir šių taškų nerenka.

Antrasis Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato etapas Marijampolėje vyks gegužės 5 dieną.

Pirmojo etapo Vyrų elito grupės taškai:

AEKK 70 tšk.
Šimtmečio rinktinė 60 tšk.
Stiklų pasaulis 50 tšk.
Gealan Baltic 45 tšk.
Reunion 40 tšk.
Garso impulsas-PSC 35 tšk.
KAUNAS DAINAVA 20 tšk.
NARESTA 18 tšk.
Vienybė 16 tšk.
Neypatingi 12 tšk.
Pradžia 11 tšk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)