Į „Pacers“ krepšį puolėjas įmetė tik 7 taškus – tai nerezultatyviausios jo karjeros rungtynės NBA atkrintamosiose.Tiesa, „Heat“ vis dar pirmauja serijoje iki keturių pergalių rezultatu 3:2

Iki šiol mažiausiai taškų L. Jamesas buvo įmetęs 2010 metų finalo rungtynėse su Dalaso „Mavericks“ – 8 tšk.

Mažiau nei septynis taškus per savo 11–os metų karjerą L. Jamesą yra surinkęs vos tris kartus, tačiau visus juos – per pirmus du savo sezonus NBA lygoje.

Trečiadienį aikštėje L. Jamesas praleido tik 24 minutes, kadangi prisirinko nereikalingų pražangų, todėl vyriausiajam komandos treneriui Erikui Spoelstrai neliko nieko kito, kaip tik sodinti atletą ant suolo.

Įdomiausia, kad neretai su legendiniu Michaelu Jordanu lyginamas L. Jamesas mačą baigė su -1 naudingumo balu (7 taškai, 2/10 metimai iš žaidimo, 2/3 baudos, 2 atkovoti kamuoliai, 4 rezultatyvūs perdavimai, 1 blokas, 3 klaidos, 2 išprovokuotos pražangos, 5 asmeninės pražangos).

Beje, itin nesėkmingai žaidusį L. Jamesą erzino ir varžovai: „Pacers“ gynėjas Lance'as Stephensonas viename iš epizodų jam papūtė į ausį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)