Tuo pačiu gali paaiškėti ir pirmojo pusfinalio pora, kurią jau šiandien gali suformuoti reguliariajame sezone pirmąją vietą užėmusi Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ ir ketvirtas finišavęs Mažeikių „M Basket“.

Abi komandos ketvirtfinalio serijose iki 3 pergalių pirmauja 2-0, tad paskutinį žingsnį gali žengti jau šiandien. Kviečiame susipažinti su tradiciniu dienos rungtynių anonsu.

18.00 val. Mažeikių „M Basket“ – Šakių „Vytis-VDU“
Ventos progimnazijos sporto salė, Pavenčių g. 15, Mažeikiai; Serijoje (2-0): 72:70, 79:73

Mažeikių komanda yra per žingsnį nuo finalo ketverto, tačiau priežasčių bent menkiausiam atsipalaidavimui neturi. Prieš savaitę Šakių komanda varžovų teritorijoje vienu metu labai solidžiai pirmavo ir pralaimėjo tik rungtynių pabaigoje.

„Vyčio-VDU“ salėje taip pat vyko labai atkakli kova, o „M Basket“ pergalę ir vėl nulėmė nedidelės detalės. Tam daug įtakos turi ir tas faktas, kad tokie Mažeikių komandos žaidėjai, kaip Karolis Guščikas, Artūras Jomantas ir Simas Jasaitis, yra sukaupę labai daug patirties ir sugeba lemiamomis minutėmis priimti teisingiausius sprendimus.

Komandos šį sezoną susitiks jau 7-ąjį kartą, reguliariajame sezone „Vytis-VDU“ sugebėjo mažeikiškius palaužti vos kartą (99:95 ketvirtajame rate namie). Nė karto nė viena komanda per 6 dvikovas nesugebėjo laimėti didesniu nei 8 taškų skirtumu, tad ir šiandien galime tikėtis įnirtingo ir lygaus mūšio.

18.00 val. Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – Vilniaus „Rytas-2“
Marijampolės sporto centro krepšinio salė, Gamyklų g. 1, Marijampolė; Serijoje (2-0): 112:63, 76:90

Prieš savaitę Marijampolės komanda savo aikštėje varžovus tiesiog sunaikino 49 taškų skirtumu (112:63), tačiau namo sugrįžę jaunieji vilniečiai sugebėjo išlaikyti intrigą rungtynėse ilgiau. Vis dėlto ir tuomet jautėsi komandų meistriškumo skirtumas, o „Sūduva-Mantinga“ laimėjo 14 taškų persvara (90:76).

Reguliariajame sezone marijampoliečiai „Ryto“ dublerius taip pat du kartus sutriuškino (110:74 namie ir 86:61 išvykoje), tad sostinės ekipos pergalė šiandien prilygtų stebuklui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją