Kitą savaitę „Žalgiris“ žais išvykoje su Belgrado „Partizan“ (spalio 27 dieną), o „Barcelona“ savo aikštėje susigrums su Milano „Armani“ (spalio 28 dieną).

Žalgiris“: Keenanas Evansas 18, Edgaras Ulanovas 15 (7 atk.k. 22 naud.b.), Rolandas Šmitas 15, Ignas Brazdeikis ir Tomas Dimša po 6, Arnas Butkevičius 5, Laurynas Birutis 4, Lukas Lekavičius ir Kevarrius Hayesas po 2, Tyleris Cavanaugh ir Karolis Lukošiūnas po 0.

Barcelona“: Janas Vesely 12, Tomašas Satoransky, Cory Higginsas ir Rokas Jokubaitis po 10, Stertačas Šanli ir Nicolas Laprovittola po 8, Nikola Kaliničius, Oscaras Da Silva ir Mike;as Tobey po 4, Alexas Abrinesas 2.

"Žalgiris" - "Barcelona" rungtynių statistika

Didžiąją rungtynių dalį „Žalgiris“ pirmavo, o „Barcelona“ buvo besivejančiųjų vaidmenyje, tačiau dvikovos pabaigoje Š. Jasikevičiaus auklėtiniai, tempiami C. Higginso ir R. Jokubaičio, atkūrė intrigą.

Mačo baigtis sprendėsi paskutinę minutę, kur itin svarbų tritaškį pataikė Arnas Butkevičius, dar baudos metimą pridėjo Keenanas Evansas, o Edgaras Ulanovas blokavo paskutinį Tomašo Satoransky metimą.

Apskritai „Žalgirio“ kapitonas buvo naudingiausias žaidėjas nugalėtojų greitose. Jo sąskaitoje – 22 naudingumo balai.

Edgaro Ulanovo statistika prieš  "Barcelona"

„Barcelona“ ekipoje tarp rezultatyviausių ir naudingiausių buvo Rokas Jokubaitis. Buvęs žalgirietis per 21 min. pelnė 10 taškų (2/5 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai), atkovojo 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir surinko 14 naudingumo balų.

„Žalgirio“ arena šį vakarą buvo pilnutėlė (15 146 žiūrovų) – bilietų nebeliko jau antradienį, kuomet „Žalgiris“ Eurolygoje iškovojo pirmą pergalę šį sezoną – 68:65 įveikė Bolonijos „Virtus“. „Barcelona“ savo ruožtu antradienį išvykoje 84:73 nugalėjo Miuncheno „Bayern“ (Vokietija).


Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)